hren

MORETA NA GOSTOVANJU U BIH
Nakon što su se predstavom „Sve naše beside“ dva puta ovog ljeta predstavili domaćoj publici u Kaštelima, a nedavno i u Trogiru, članovi amaterskog kazališta Moreta ovaj humoristični dramolet izveli su, u sklopu predblagdanskih događanja pred publikom u Kiseljaku u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Grad Kiseljak dugo je godina grad prijatelj s Kaštelima pri čemu je ostvarena i plodonosna suradnja, posebno na području kulture, a u sklopu te suradnje iz Kiseljaka su pozvali i ugostili kaštelanske kazališne amatere da sujeluju u programu „Advent u Kiseljaku“.
Članovi Morete predstavu „Sve naše beside“, koja donosi priču o životu u maloj dalmatinskoj kali, uz malo ženskog i muškog kontreštavanja, izveli su pred prepunim gledalištem u Hrvatskom domu.
Njihova izvedba bila je nagrađena gromoglasnim pljeskom, a u ime domaćina, Ivo Miro Jović zahvalio se kaštelanskim amaterskim glumcima te njihovoj redateljici i spisateljici teksta Mariji Meri Bradarić, naglasivši važnost prijateljstva dva grada i obostrane suradnje.

Glumci Morete predstavu „Sve naše beside“ odigrat će još jednom u ovoj godini, 23. prosinca u Slatinama, a početak predstave je u 18 sati.

Foto: AK Moreta


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij