hren
 

ZAVRŠIO MJESEC KAZALIŠNE UMJETNOSTI
Pet vikenda, devet predstava, osam različitih radionica te Dan otvorenih vrata, rezime su ovogodišnjih 8. Dana Kaštelanskog kazališta, koji su završeni ove nedjelje predstavom „Sedam Snjeguljica i patuljak“ Sinjskog pučkog kazališta.

Tijekom mjeseca rujna na daskama Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću gostovali su glumci iz Gata, Omiša, Zagreba, Mostara, Sinja, Kolašina i Osijeka, a domaćini, glumci Kaštelanskog kazališta i ove su godine na pozornicu donijelu jednu premijeru i to predstave „Krijesnica“, u režiji Siniše Novkovića, a najmlađi polaznici škole glume još jednom su izveli svoju završnu predstavu.

Posljedni vikend ove manifestacije bio je rezerviran za goste iz Crne Gore i njihovu dramu „Krivica“, za koju tekst potpisuje nebojša Romčević, a režiju Anđelija Rondović i Đorđije Tatić, ujedno i glumci u predstavi, kao i glumce dramskog studija mladih Sinjskog pučkog kazališta, koji su šaljivom predstavom o sedam Snjeguljica i samo jednom patuljku uveselili nazočnu publiku.

Uz mlade glumce Hilariju Bacelj, Anu Botu, Katerinu Bešlić, Martu Delić, Nikolinu Bulić, Anteu Kanaet, Antoniju Bulić, Lauru Radanović, Tina Poljaka, Ivana Jukića i Frana Vučkovića, za dobru atmosferu i još jednu uspješnu izvedbu bili su zaslužni i Željko Viculin te Petra Ugrin, koji potpisuju režiju i scenografiju predstave.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij