hren
 

OVOG VIKENDA
Drugi vikend ovogodišnjih 8. Dana Kaštelanskog kazališta rezerviran je za održavanje dvije radionice za djecu te predstavu „Malena mjesta srca moga“ gradskog kazališta Mali princ iz Omiša.

U subotu, 8. rujna u 20 sati, omiški glumci izvest će predstavu koja donosi priču o Tinu Ujeviću  „Malena mjesta srca moga“, koja je od stručnog povjerenstva u travnju proglašena  najboljom predstavom na smotri amaterskih kazališta Splitsko-dalmatinske županije te osvojila četiri nagrade.
Redatelj predstave je Petar Buljević, a glume Marijan Grbavac kao Tin te Mate Tavrić kao Antun Branko Šimić.

U nedjelju, 9. rujna u 17 sati održat će se radionica pod nazivom „Slikanje zvuka“ Kristine Uvodić, koja je povezana s radionicom koja slijedi u 18 sati, na temu tradicijske glazbe.

Program radionice „Hrvatska tradicijska glazba“ obuhvaća glazbu i glazbala s područje Dalmacije, a članovi U.O.Artis, djeci će glazbala približiti na poseban način blizak upravo najmlađima, koji se i direktno mogu upoznati s glazbenim instrumentima.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti prije početka na ulazu u Kulturni centar, dok se za sudjelovanje na radionicama treba prijaviti putem e maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sva događanja odvijaju se u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij