hren
 

Na Brcu su u Kaštel Starom Bubice sinoć još jedanput oduševile Kaštelane. Njihova humoristična predstava „Da ni jubavi“ se po drugi put održala u sklopu ovogodišnjeg Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Dramsku grupu Bubice koja postoji već dvanaest godina čine članovi Udruge tjelesnih invalida Kaštela koji već jedanaest godina aktivno sudjeluju u programu Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Predstavu „Da ni jubavi“ financirali su sredstvima dobivenima iz EU fondova, od Ministarstva kulture i Grada Kaštela. Publika je mogla uživati u nizu duhovitih dijaloga uz „naše“ svakodnevne teme, ljubav kao lajt motiv, red trača i red prijateljstva, dobrosusjedske i manje dobrosusjedske odnose te vječni nesporazum između generacija. U predstavi su glumili Ines Babić, Barbara Ćudina, Miljenka Biliškov, Josip Rajčić, Branimir Ćorić, Anđela Kero, Rea Trebec, Antonija Kuzmanić, Vedrana Mudrovčić, Josip Rajčić – Raja te Marko Barišić, a sama predstava rađena je po tekstu Meri Bradarić koji su Bubice prilagodile svojim potrebama i mogućnostima, dok je za pripremu glumaca zaslužna njihova  radna terapeutkinja Sanja Biliškov.

Sinoć se cijelo Brce njihalo uz pjesmu „Da nije ljubavi“ čime su Bubicama zahvalili na svom uloženom trudu i emocijama koje su unijeli u ovu predstavu.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij