hren
 

KAZALIŠTE MORUZGVA
Publika je na brcu u Kaštel Starom sinoć imala priliku vidjeti smiješne i tužne strane života u staračkom domu. Predstava Kako život? rađena je na temelju brojnih razgovora i istraživanja koje je autorica teksta Nina Mitrović provela sa zaposlenicima i stanovnicima nekoliko domova za umirovljenike na zagrebačkom području.

Život je u staračkom domu prolazio mirno i predvidljivo sve dok njihovu ustaljenu rutinu nije prekinuo novi stanar Kekez, osoba koja se ne želi pomiriti sa starošću i pokušava od života uzeti sve što može. Za njega pravila ne vrijede, šarmantan je, otvoren i spretan sa ženama. Tu je i Mila koja se nedavno razvela i Branko koji dane provodi prijavljujući druge stanare radnoj terapeutkinji Suzani, koja se također muči i s vlastitim nesređenim životom. Branko je potajno zaljubljen u Milu, kojoj se, pak, sviđa Kekez.  Kekezovim dolaskom ostali likovi će propitati same sebe, način na koji žive i vole te naučiti što je zapravo bitno.

Velikani hrvatskog glumišta Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević i Ecija Ojdanić, u ovoj izvrsnoj predstavi o mladosti i starosti, obitelji, prijateljstvu i ljubavi te općenito o životu, pokušali su odgovoriti na pitanje „Kako život?“.  
Unatoč problemima sa zvukom na koje se većina publike žalila, glumci su ispraćeni velikim zasluženim pljeskom.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij