Kaštelansko kazalište i Dramski studio Ilirik u cilju promoviranja dramskog odgoja i stvaralaštva mladih organizira Školu glume Kaštela za djecu i mlade. Namijenjena je djeci i mladima svih uzrasta od 7 do 15,ali moguće je i organizirati i za starije, ukoliko se uspiju oformiti grupe. Školu vodi akademska glumica Rubina Sarajlić s bogatim dramskim iskustvom.

Sati glumeće se organizirati po dogovoru (prva,oformljena grupa je subotom u 11,30), a svi zainteresirani mogu se javiti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
te putem mobitela na 098 136 1720 i 091 975 1464.

Svi polaznici će se imati priliku upoznati s osnovama glumačke tehnike, vježbama koncentracije, disanja, govorne artikulacije i ostalim vježbama potrebnim za osnovno kretanje i igru na kazališnoj sceni. Uz ove vježbe, polaznici škole glume će se kroz zabavne i zanimljive skečeve te kratkometražne filmove nastale tijekom pohađanja, upoznati s razlikama između kazališne i filmske glume.
Tijekom i nakon škole glume polaznici će imati prilike sudjelovati u nizu kazališnih projekata i kreativnih radionica.


KOMENTARI: