hren
Splitska Glazbena škola "Josip Hatze" organizira ove subote 26. lipnja u 9 sati audicije za učenje sviranja violine, violončela, glasovira, flaute, oboe, klarineta, gitare, mandoline, harmonike, trublje, saksofona i trombona u predstojećoj školskoj godini. Istoga dana, u 9 sati, audicije za violinu, violončelo, klarinet, saksofon, trublju, trombon, rog, flautu i glasovir bit će održane i u Područnoj osnovnoj glazbenoj školi "Fra Bernardin Sokol" u kaštelanskom dvorcu Vitturi.

U palači Cipiko u 10 sati istoga dana počet će audicije za buduće učenike trogirske škole "Melite Lorković" i to za sviranje violončela, glasovira, violine, gitare, klarineta i saksofona.

Učenicima iz Staroga Grada, Jelse i Hvara koji žele svirati glasovir i trublju u "Tome Cecchinija" audicija počinje u 11 sati u palači Biankini, a malim Višanima, zainteresiranim za glasovir u školi "Ive Paraća" u 10 sati u Hrvatskom domu. Mali Boljani se mogu prijaviti za učenje glasovira u školi "Brač" te doći na audiciju ove subote u 11 sati u prostorije glazbene škole. Najstarije odjeljenje splitske glazbene škole u Postirima odgađa audicije za početak rujna, a uz glasovir i gitaru, tu će se prvi put svirati i violina.

Audicijama ovoga 26. lipnja mogu pristupiti djeca od 8 do 9 godina, a iznimno za puhačka glazbala i ona od 10 i 11 godina (u područnim školama bit će moguće i iznimke vezane uz godišta djece).


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij