PREDSTAVA KAZALIŠTA PLANET ART
Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke, tema je drame „Velika zvjerka“ koja je sinoć predstavljena kaštelanskoj publici. Iako je predstava treba biti odigrana u Podvorju zbog lošeg vremena glumci su se preselili u kino Sv. Juraj i s pola sata kašnjenja odigrali uloge Filipa, Roberta i Relje u režiji Slavice Knežević.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha, pitanja su na koja su kroz komediju pokušali dati odgovore glumci Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić. Bavili su se ljudskom egzistencijom izvan obrazaca razmišljanja o biznisu, ali i  kako biti čovjek u svijetu u kojem novac igra odlučujuću ulogu.

Drama Velika zvjerka američkog pisca Rogera Rueffa premijerno je izvedena 1992. u kalifornijskom kazalištu South Coust Repertoary Theatre, a dotiče gotovo sva područja života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI: