hren
 

OBRTNIŠTVO, FOLKLOR, MODA, OBIČAJI
U organizaciji kaštelanske Turističke zajednice, a uz pokroviteljstvo Grada Kaštela, na brcu i rivi u Kaštel Novom, u razdoblju od petka do nedjelje, 23. do 25. lipnja, održat će se Nostalgija - 8. Dani tradicije Kaštela 2017, a prijave zainteresiranih izlagača i sudionika su u tijeku i traju do 19. lipnja.

U sklopu Nostalgije bit će organiziran Eko-etno sajam Kaštela 2017 i upriličena 8. Revija tradicijskih nošnji i obrtništva Nostalgija te Etno večer.

Petak je rezerviran za otvaranje Etno-eko sajma Kaštela 2017, koje će, uz folklorni program, biti upriličeno u 11 sati na rivi,  a u 21 sat na brcu će se održati revija tradicijskih nošnji i obrtništva, uz predstavljanje kaštelanskih plesova, pjesama i nošnji te degustaciju kaštelanskih i slovenskih jela i pića.
U subotu u 21 sat na brcu će se organizirati međunarodna etno večer  na kojoj će folklorna društva predstaviti svoje narodne običaje kroz plesove i glazbu.
Posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju, uz prigodni folklorni program, svim sudionicima ovogodišnje  Nostalgije bit će uručene zahvalnice.        

Obrazac prijave, sa svim potrebnim informacijama, zainteresirani mogu preuzeti OVDJE


KOMENTARI: