ARANŽMANE ZA OVAJ DUGO OČEKIVANI MJUZIKL POTPISUJE KAŠTELANIN NENAD ŠIŠKOV
Nakon višegodišnjih odgoda zbog raznih problema koji su pratili glavne protagoniste mjuzikla „Naša bila štorija“, kojeg autori Nenad Ninčević i Goran Karan već dugo spremaju, prije nekoliko dana u prodaji su se konačno našle i ulaznice za koncertnu promociju te album sa svih 16 pjesama koje potpisuje upravo gore spomenuti dvojac, dok je za aranžmane zaslužan izvrsni Nenad Šiškov, naš Kaštelanin sa splitskom adresom.

Dugo očekivana promocija ovog mjuzikla  u produkciji Scardone, započet će tako 21. travnja, a gdje drugo nego li u splitskoj  dvorani Gripe, te se nastaviti 11. svibnja u zagrebačkoj Ciboni, a potom i u Ljubljani, dok će u onoj pravoj kazališnoj formi zaživjeti tek nakon ljeta.

'Naša bila štorija' romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, smještena u sedamdesete godine, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i  načinu života u gradu pod Marjanom , a emocije koje se isprepliću s humorom i poznatim ćakulama nikoga neće ostaviti ravnodušnim, podsjećajući svojim motom  da „sve ča jubav složi, nije grij“.


Nenad Šiškov

Osim izvrsnih autora, redateljice Nine Kleflin i producenta Branka Paića,te aranžera Šiškova, koji iza sebe ima mnoštvo uspješnica koje potpisuje za klape Cambi i  Intrade, Mladena Grdovića, Matka Jelavića, Zrinku, Gorana Karana, kao i brojne druge, garancija uspjeha „Naše bile štorije“ svakako su i glavni protagonisti. Tu su prije svega  Severina i  Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Stefan Kokoškov,  koji je zamijenio prerano preminulog Vinka Cocu, Tedi Spalato, Mirella Meić i Zorica Bučić.

Velik je broj onih koji jedva čekaju vidjeti mjuzikl 'Naša bila štorija' upravo zbog Severine, koja će glumiti lijepu studenticu Anu , 'ćer diretura Vinka, koja se pokuša ubiti jer joj roditelji brane vezu s nogometašem Hajduka Dujom, kojeg igra Karan. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe . Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju u najtežim trenucima njihova odnosa kroz Anin i Dujin dijalog ”Sta’ je svit”.

Ukoliko želite osigurati svoje mjesto na ovom glazbeno-scenskom spektaklu u Splitu požurite s kupnjom ulaznica uTicket Shopu po cijeniod 90 kuna ili na prodajnim mjestima u Croatia recordsu, Atlasu, Dancing bearu, Tisak media centru  i Smokvina travelu, jer ako je suditi po interesu publike nakontrećeg objavljenog singla i izdavanja albuma, brzo će ih nestati.


KOMENTARI: