hren
 

POPULARNI NAPJEVI ZA KRAJ BOŽIĆNOG RAZDOBLJA
Tradicionalni koncert klapa i župnih zborova, koji je u organizaciji klape Sveti Jeronim i župe Kaštel Gomilica, bio predviđen za blagdan Sveta tri kralja, ali je zbog iznimne hladnoće odgođen, sinoć je ispunio župnu crkvu usprkos hladnoći koja baš i nije posustala.

Uz domaćine, momke iz klape Sveti Jeronim, na koncertu u župnoj crkvi nastupile su i klape Podvorje iz Kaštel Sućurca, Kurjože iz Podstrane, te zbor mladih i dječji zbor župe Sv. Jeronima, koji su i osvojili najviše simpatija publike i najveći aplauz za svoje pjevanje.

Sedmu godinu za redom, vjernici ove kaštelanske župe, ali i okolnih mjesta koji su došli poslušati božićni repertoar ovih triju, redom nagrađivanih klapa, kao i mladih pjevača, mogli su uživati u izvedbama brojnih stranih i domaćih božićnih napjeva i kolendi, uz koje je publika i sama zapjevala.

Dobra večer Bog da, Narodi nam se kralj nebeski, Svim na zemlji mir, veselje, Zdravo budi mladi kralju, Radujte se narodi, Božić bijeli, Jingle bells, Little Drummer Boy, samo su neke od svima poznatih pjesama koje su se mogle čuti ove večeri, a svim sudionicima koncerta  posebnu zahvalu uputio je gomilički župnik don Ante Čotić, kao i Bogu za ovo božićno vrijeme, koje je završilo upravo  jučerašnjim blagdanom Krštenja Gospodinova.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_1206)

    loše klape, malo publike

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij