hren
 

ONA – KRAJICA U BADENU I BASELU
Glumci amaterskog kazališta Moreta iz Donjih Kaštela prije nekoliko dana predstavili su se hrvatskoj publici u Badenu i Baselu, gdje su gostovali u organizaciji Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske, gdje su izveli predstavu „Ona - krajica“.

Pvi nastup članovi Morete imali su u Badenu, u dvorani Roter Turm, gdje ih je pozdravila predsjednica Hrvatskog kulturnog kluba, Martina Šormaz Ban, a među onima koji su došli pogledati predstavu bio je i veleposlanik Republike Hrvatske u Švicarskoj, Aleksandar Heina.

Predstavu “Ona – krajica” Moretini glumci nekoliko su puta igrali pred kaštelanskom publikom, ali i na ponekom gostovanju, a priču o ženi, majci i nevjesti i o tome kako protiče jedan njen dan, na svoj način ispričali su na svoj način ovaj put i publici u Švicarskoj.
Glumački prikaz Lucinog života ispričan kroz jedan dan, na pozornici u Badenu, nagrađen je dugim i iskrenim pljeskom publike.

Hrvatski kulturni klub organizirao je da se ova predstava dan kasnije prikaže i u Baselu,u dvorani Burgfelderhof, gdje ju je publika također odlično primila.
Nastup Morete u Švicarskoj popratio je i tamošnji hrvatski portal croatia.ch koji prati događanja unutar hrvatske zajednice, čiji je novinar u svom tekstu prenio izuzetno pozitivne dojmove publike nakon odgledane predstave. Tekst možete pogledati OVDJE...

Foto: Željko Stipić


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_1127)

  :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9242)

  meni naj bolja njihova predstava!!!! :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5647)

  Bravo Moreta!!!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara