hren
 

VESELA ATMOSFERA NA KONCERTU GLAZBARA
Već , kako bi se moglo reći, poslovično uspješan koncert, na brcu u Kaštel Starom ovog su petka svojoj publici poklonili članovi HGD Zrinski.

U sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta održali su svoj tradicionalni ljetni cjelovečernji Koncert, vođeni dirigentskom palicom maestra Davora Lozića.

Na njihovim repertoaru našli su se koračnice, zabavne i rock uspješnice, klasična glazba i drugi glazbeni izričaji, a sa brca su se čuli i zvuci koje glazbari izvode na svakom od svojih koncerata, poput Blues brothers, fragmenata iz Splitskog akvarela, Ča će mi Copacabana, Ta tvoja barka mala, Dođi u Kaštela i druge. Dobar zvuk ponovo je stvorio interakciju s publikom pa je u pojedinim trenucima Zrinski bio prateći orkestar velikom zboru sastavljenom od posjetitelja iz publike.

Nakon ovog koncerta, članovi Zrinskog večeras će nastupiti na svom koncertu na splitskoj rivi, gdje će se s njihovim radom upoznati Splićani i njihovi gosti, a kako su obećali, odmah poslije koncerta vraćaju se u Kaštela, kako bi na ribarskoj fešti u Starom, atmosferu upotpunili s nekoliko marševa.


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost_8206)

  Ajme žalosti,našto je spala naša najbolja, lipa Narodna glazba. A ča vam je ime Zrinski Ča on ima sa kaštilin. Možda kad je putova pa je svratija u wc

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7884)

  ajme sramote. kad se ugoščava onaj konvertit tomac, pa lošo, pa vrli novinar dujmović, pa jurčević onda je raja dolazila i gucala sve šta su prosipali. vidi se po posjetan ko danas živi u kaštelima, jer kaštelanska glazba je uvik bila kaštelanima draga slušat.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_91)

  Lipo je vidit da toliko mladih ima u toj glazbi .svaka pohvala !

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8465)

  Kocerat je bija loš, loše se svira. Šteta, iz godine u godinu isto...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2116)

  fotografije su snimljene prije početka koncerta, bilo je sve puno svita kad je počelo

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8206)

  Ha ha ha aha haha

  oko 4 godina prije
 • (Gost_91)

  Nije istina da se loše svira i da je bilo loše jer su tu mladi judi koji se trude i koji su amateri a to je bitno za takvu glazbu. Bravo za njih i ovi ostali Veliki znalci neka sidnu ,dođu i neka oni sviraju!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7140)

  Valjda da dođu pa onda sidnu a ne sidnu pa dođu

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3155)

  Kocerat je bija loš, loše se svira. Šteta, iz godine u godinu isto...
  Slažem se s gostom 8465. Koncert je bija loš i triba prihvatit kritiku. Samo tako možete naprid, a ne zabijat glavu u pijesak.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5189)

  eto ti goste 3155 sigurno si jedan od ovih velikih znalaca glazbe i rada s glazbom kad tako komentiraš a takih je u kaštilima previše.Lipo dođi kod nas u glazbu pa odsviraj točno kako triba i pokaži pa da svi znamo.usput ako imaš veze u općini i sa financijama sredi nam i to jer se zna da nemamo niti za platit voditelja!Hvala!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3326)

  Triba bi on vama platit šta mu dopuštate da vas vodi...Valjda će naučit do penzije..Dici svaka čast!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_119)

  Svaki put kad otvorim ovaj Portal zgrozim se koliko jedni druge blate i kako se ružno odnose . strašno.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij