hren

VESELA ATMOSFERA NA KONCERTU GLAZBARA
Već , kako bi se moglo reći, poslovično uspješan koncert, na brcu u Kaštel Starom ovog su petka svojoj publici poklonili članovi HGD Zrinski.

U sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta održali su svoj tradicionalni ljetni cjelovečernji Koncert, vođeni dirigentskom palicom maestra Davora Lozića.

Na njihovim repertoaru našli su se koračnice, zabavne i rock uspješnice, klasična glazba i drugi glazbeni izričaji, a sa brca su se čuli i zvuci koje glazbari izvode na svakom od svojih koncerata, poput Blues brothers, fragmenata iz Splitskog akvarela, Ča će mi Copacabana, Ta tvoja barka mala, Dođi u Kaštela i druge. Dobar zvuk ponovo je stvorio interakciju s publikom pa je u pojedinim trenucima Zrinski bio prateći orkestar velikom zboru sastavljenom od posjetitelja iz publike.

Nakon ovog koncerta, članovi Zrinskog večeras će nastupiti na svom koncertu na splitskoj rivi, gdje će se s njihovim radom upoznati Splićani i njihovi gosti, a kako su obećali, odmah poslije koncerta vraćaju se u Kaštela, kako bi na ribarskoj fešti u Starom, atmosferu upotpunili s nekoliko marševa.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij