hren
 

KONCERT FILIPA MIŠKOVIĆA
Mladi gitarist Filip Mišković svojim je koncertom u crkvi Sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu, pokazao svoj veliki talent, ali i izazvao posebne emocije kod nazočne publike, koja je došla poslušati kako zvuči glazba njegove gitare.

Ovaj mladi gitarist, sa svojih 13 godina, ima cijeli niz uspjeha na brojnim natjecanjima u zemlji i izvan njenih granica, nosi titulu višestrukog državnog prvaka, a zašto je tako uspješan pokazao je na koncertu izvodeći skladbe svjetskih skladatelja, poput Piazzole, Telemana, Tarrege, Sora, Bacha, Fumića i drugih.

Uz njega ove je večeri nastupio još jedan talent s nizom nagrada na gitari, Miroslav Mrass, a obojica su nakon svake izvedbe zaslužila pljesak publike, među kojima je bila i pročelnica Sandra Zokić.

Profesor Vicko Novak, kod kojeg je Filip Mišković ostvario prve uspjehe u glazbenom svijetu, ovaj je koncert iskoristio da se oprosti od rada s mladim glazbenikom, te ga i službeno „preda u ruke“ prof. Maroju Brčiću s Umjetničke akademije u Splitu.

Zanimljivo je napomenuti da je Filip Mišković odmah po završetku koncerta otišao na put prema Zagrebu, gdje je u srijedu primio svoj zasluženi treći Oskar znanja za svoja postignuća.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8634)

  Filipe ,čestitamo!!!!d.v."Tratinčica"

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3886)

  Sve pohvale mladom umjetniku, puno uspjeha u radu. Od tvog prvog susreta s gitarom znali smo da se tu krije mali biser.
  Zaninovici

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1124)

  Hvala Filipu što je poklonio svoj prvi solistički koncert nama, mještanima, koji ga znamo kao marljivo dijete koji je uvijek na relaciji škola- muzička škola- kuća, te njegovoj majci koja svojom požrtvovnošću razvozi Filipa na sve natjecateljske destinacije i podupire ga u njegovoj težnji da svoj talenat razvija koliko je god moguće.
  Nažalost, mnogi nisu znali za koncert, teško mi je razumljivo da bar na nedjeljnim misama svećenik na nijednoj misi nije obavijestio prisutne da će se u župnoj crkvi održati Filipov prvi samostalan koncert za dva dana....Žao mi je što bar na takav način nije bilo ni sa te strane sluha i nematerijalne potpore za uloženi trud ovog talentiranog dječaka...
  Dobro je činiti dobro.... posebno za dobru djecu.
  Čestitke Filipe, poseban doživljaj si podijelio sa nama prisutnima. Hvala ti :)

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij