hren
 

KNJIGE KOJE IMAJU ONO ŠTO NAM NEDOSTAJE – DUHOVITOST
Pastoralni centar u Kaštel Štafiliću u petak je ugostio Roberta Marića i njegove prijatelje i poklonike, na predstavljanju dvije nove knjige ovog kaštelanskog autora „Trilogija tihog urnebesa“ i „Dobrila i Milienko “.

I ovaj put radi se o knjigama koje donose velike doze humora i satire, inspirirane životom uokolo nas.

„Trilogija tihog urnebesa“ taj Marićevski humor i satiru donosi na 340 stranica. Dijelovi romana čitateljima su već poznati,  jer su već vidjeli svjetlo dana, a Marić ih je ovaj put sve smjestio na jedno mjesto. Među osvrtima na knjigu svakako vrijedi spomenuti onaj kako se radi o knjizi koju ne morate čitati od početka, a u svakom slučaju, koju god stranicu da okrenete, dobro ćete se zabaviti i iskreno nasmijati.

Druga predstavljena knjiga „Dobrila i Milienko“  naslovom vodi ka  tragičnoj ljubavnoj kaštelanskoj priči, no ona je potpuno nešto drugo, njena parodija, koja ovu priču donosi na duhovit i ležeran način, kako su kazali neki od onih koji su je imali priliku pročitati.

Predstavljanje Marićevih knjiga organizirala je KKU Poklade, koje su ovom prilikom predstavile i novi broj Maškadura – „krnjevalskog glasila“ njihove udruge, u čijem stvaranju posebnu ulogu ima i Robert Marić.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_7018)

    osjećaj , finoća , stil i punooo smijeha :) svaka pohvala Robert

    oko 6 godina prije
  • (Gost_2172)

    ja nisam baš impresionirana al to je moje mišljenje! poštujem suprotna od moga i to je to!

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij