hren

NEDO KOVAČEV SA SUMJEŠTANIMA
„Gospe ribara težaka, Gospe naša divna mati..... neki su od stihova koji su se večer uoči blagdana Velike Gospe mogli čuti u dvorcu Vitturi, a ovaj put ih je punog srca i glasa otpjevao Nedo Kovačev, na svom tradicionalnom koncertu u čast Majke Božje.

Kovačev je koncert otvorio s nekoliko pjesama koje inače izvodi njegov dragi prijatelj Vinko Coce, pa je publika tako imala priliku čuti „Mirno spavaj, ružo moja“, „Vilo moja“, „Kada umrem umotan u bilo“ i druge uspješnice trogirskog pjevača, koji upravo vodi bitku s bolešću, i kojem je Kovačev posvetio prvi dio koncerta.

Nakon hitova, koje je publika, već po običaju, otpjevala zajedno s Kovačevim, ovaj lukšićki pjevač otpjevao je i nekoliko pjesama posvećenih Majci Božjoj, a pjesme o Gospi pjevale su i njegove gošće, ženski zbor Sv. Cecilije iz lukšićke župe Uznesenja BDM.

Posljednji dio koncerta bio je rezerviran za nekoliko arija i kancona, a među njima se našla „O sole mio“, „In vino veritas“,  „Naše malo misto“ i druge.

Publiku, koja je i na kraju ovog koncerta imala samo riječi pohvale, pozdravio je i mjesni župnik don Stipan Šurlin, posebno se zahvalivši Nedi Kovačevu za doprinos u očuvanju duhovne pjesme u lukšićkoj župi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_9107)

    a di su slike od birnja i oni su imali koncert u vituriju ,ili oni nisu toliko poznati ko nedo :(

    oko 7 godina prije
  • (Gost_8161)

    Nedo, svaka čast.

    oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij