hren
 

Vrhunska izvedba Paganinija, Schuberta, Granadosa i Manuel De Falle  koju su u dvorcu Vituri ovog petka Kaštelanima priuštili Petrit Ceku i Wladimir Kossjanenko zasigurno je vrhunac u seriji brojnih koncerata klasične glazbe kojima obiluje ovogodišnje Kulturno ljeto u Kaštelima.

Veliki pljesak prisutnih posjetitelja dočekao je jednog od najboljih gitarista današnjice Petrita Cekua i violistu Wladimira Kossjanenka koji je i zaslužan za Cekuov dolazak u Kaštela. Bilo je super! Svi prisutni su već čuli za Petrita. No, nije bilo samo super , bilo je i više nego izvrsno. Već od prvih taktova Paganinija pa do fantastične izvedbe Španjolskog plesa Manuel de Falle, publika je uživala u vrhunskom koncertu, a gromoglasan pljesak nije se stišavao ni nakon što su izvođači nekoliko puta poklonili prezadovoljnoj publici. Opijeni zvucima gitare i viole ove večeri zadovoljni smo napustili Viturri.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_3115)

  a zato je selo onako utihnulo, i iza toga ni pasa nije bilo.<br />blago lušićanima baren mirno spavaju od viola, violončela i vio vio vio čega li nima u dvorcu.vrlo živahno na ovo krepano selo.<br />a izvođaćima i publici svaka čast, ovo gori je komentar na raspored događanja kulturnog ljeta u svih 7 Kaštili.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6110)

  Bilo je puno, puno lipo...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2124)

  sretna sam što sam mogla biti dio te čarolije:))<br />hvala glazbenicima i onima koji su omogućili njihov dolazak:))

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6192)

  Hvala Bogu da je bilo nešto publike!sramota je da grad odobrava koncerte ljetne škole na kojima ima od 5 do 10 ljudi.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij