hren

RADI LI SE O ZEČEVIĆU?
Danas oko 11 sati, na jednom od zemljišta s južne strane ceste D 8 u Kaštel Štafiliću neposredno prije benzinske stanice Petrola, pronađen je leš muške osobe koji je visio  sa stabla, a prve pretpostavke govore da se možda radi o Anti Zečeviću koji je bio u bijegu nakon brutalnog silovanja kaštelanske konobarice.

Leš je uočio radnik koji je u blizini izvodio radove s manjim bagerom o čemu je odmah obaviještena policija koja je osigurala mjesto događaja, a očevid je u tijeku.

Kako smo doznali od radnika jednog obližnjeg poduzeća, nesnosni smrad, koji se i danas osjetio i stotinjak metara dalje, osjetili su još prije otprilike tjedan dana, ali su smatrali da je riječ o uginuloj životinji jer je tijelo visjelolo u obližnjem šumarku, skriveno od direktnih pogleda.

Kako je Zečevićev mobitel lociran krajem rujna, a prema nekim izvorima i pronađen, neslužbeno se prepričavalo kako u policiji postoji sumnja da je Zečević sebi oduzeo život.

Mjesto na kojem je tijelo muškarca, prema snimci objektiva našeg fotografa radi se o muškarcu srednje dobi, pronađeno je tek  kilometar-dva od mjesta na kojem je Zečević silovao nesretnu konobaricu.

Policajci koji su osiguravali mjesto očevida nisu željeli dati nikakve informacije, pa nije poznato je li kod sebe imao kakve dokumente, a nakon toliko dana zasigurno ni lice nije prepoznatljivo.
Tijelo je sa stabla skinuto oko 13 sati te je kolima pogrebnog poduzeća Lovrinac prevezeno na splitsku patologiju, gdje će se utvrditi identitet preminulog i uzrok smrti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij