hren

ANTE ZEČEVIĆ (43), OSUMNJIČEN ZA BRUTALNO SILOVANJE, I DALJE NA SLOBODI
Prošlo je već deset dana da policija neuspješno traži Antu Zečevića (43) zvanog Zeko iz Solina kojeg osnovano sumnjiči da je 20. rujna u Kaštel Štafiliću silovao svoju 30-godišnju poznanicu, inače konobaricu u jednom kaštelanskom kafiću.

Nesretna žena je na benzinskoj crpki poznanika sjela u svoj golf jer mu se navodno pokvario motor, a on ju je zamolio da ga preveze do prijatelja. Tijekom vožnje Zečević je napao poznanicu, uspio ju je čak i zavezati, udarao ju je i nakon toga silovao u automobilu.

Sa silovanjem i gušenjem je prestao tek kada je nesretna žena izgubila svijest. Policija je sutradan izdala tjeralicu za Zečevićem i sve ovo vrijeme neuspješno traga za silovateljem. Čak se u kuloarima pojavila priča da se Zečević ubio, ali je ona ubrzo demantirana.

Pobjegao prije dolaska policije

Nekoliko dana nakon silovanja Zečević je navodno viđen u mjestu Kljacima, u zaseoku Durdovima, gdje se sklonio kod jednog poznanika. Policija je obišla i pročešljala taj teren nakon anonimne dojave da se Zečević tamo nalazi, ali je stigla par sati prekasno.

Zečević se sada navodno skriva kod svojega kuma, ali policija ne zna njegov identitet. Zečevićev mobitel na koji smo ga zvali uredno zvoni, a nakon par puta sekretarica nas izvještava da je korisnik nedostupan.

Na telefon smo dobili i njegovu majku Milicu s kojom je Zečević živio u Solinu.

- Nije mi se sve ovo vrijeme javio i bojim se da sebi nije učinio nešto nažao, možda čak i ono najgore. Ne znam znate li vi šta? - pitala nas je gospođa Milica kroz plač.

Milica ima još dva sina koji ne žive s njom, a sinu bjeguncu ne želi više ništa poručivati. Jedino nas je zamolila da je više ne uznemiravamo.

Nisu puno razgovorljiviji bili ni ljudi u mjestu gdje se nalazi kafić u kojem je radila silovana konobarica. Navodno se Zečević javio jednom gostu tog kafića nakon silovanja rekavši mu da će se ubiti.

Iz policije nam nisu htjeli iznositi nikave pojedinosti o ovoj priči dok se ne uhiti Ante Zečević.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij