provalnik

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom koji se sumnjiči za tri kaznena djela razbojništva.

Naime, provedenim istraživanjem je utvrđena sumnja kako je dana 9. veljače prošle godine oko 21.30 sati u Splitu ušao u prostor trafike gdje je prišao djelatniku i prijeteći pištoljem zatražio novac. Otuđio je nešto više od pet tisuća kuna.

Također se sumnjiči kako je dana 26. siječnja 2021. godine nešto prije 20.00 sati u Kaštel Kambelovcu, ušao u prodavaonicu gdje je prišao djelatnici na kasi zatraživši cigarete a kad je dohvatila cigarete i otvorila kasu izvadio je pištolj i zaprijetio tražeći novac. Utvrđeno je kako je otuđio  3590 kuna.

Spomenuti 31-godišnjak je nadalje, dana 5. veljače prošle godine oko 20.20 sati u Kaštel Lukšiću ušao u prodavaonicu gdje je na isti način prišao pultu blagajne i zatražio cigarete od djelatnice da bi potom izvukao pištolj i prijeteći zatražio da mu preda novac. Kada mu je djelatnica rekla da nema novca, 31-godišnjak je pištoljem udarao po registar kasi prijeteći i dalje da mu preda novac. Otuđio je 2800 kuna.

U sklopu istraživanja je provedena pretraga stana u Solinu te je pronađen pištolj koji je koristio u ovim kaznenim djelima. Protiv spomenutog 31-godišnjaka je podnijeto posebno izviješće nadležnom županijskom državnom odvjetništvu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno