Miro Kljaković-Gašpić, 71-godišnjak iz Kaštel Kambelovca nakon nestanka koji je policiji prijavljen u utorak, pronađen je jučer potvrdila je splitska policija. Prema njihovim informacijama, pronađeno je mrtvo tijelo muškarca te nema tragova koju upućuju na ubojstvo.

- U Kaštelima je pronađeno mrtvo tijelo muškarca čiji je nestanak prijavljen dana 16. ožujka 2021.godine na području Kaštela. Na mjestu pronalaska tijela nema tragova koji upućuju na kazneno djelo – kazao je Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske.

Podsjetimo, u utorak ujutro oko 8 sati iz obiteljske kuće u Kaštel Kambelovcu,Miro je izašao u svoju uobičajenu šetnju, koja nekad vodi prema Kaštel Lukšiću, a nekad prema Marini Kaštela. Kako se do 11 sati nije vratio kući, kako je bilo uobičajeno nakon šetnje, obitelj je prijavila nestanak.

Miro je bio onkološki bolesnik, tri puta je operiran zbog karcinoma, a jednom zbog loma bedrene kosti zbog čega je do prije tjedan dana hodao i uz pomoć štake.

-Teška i slomljena srca javljamo da naša priča nema sretan kraj. Tata je odlučio po posljednji put sklopiti svoje oči i otići u vječni mir. Neizmjerno hvala svima na velikoj i bezuvjetnoj podršci i pomoći koju ste pružili meni i mojoj obitelji u posljednja dva dana. Tata, volimo te! – napisala je na Facebooku njegova kćerka.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij