hren

AKO IMATE BILO KAKVA SAZNANJA JAVITE SE POLICIJI
Tijekom noći u Kaštel Lukiću na adresi Šetalište Miljenka i Dobrile provaljeno je u objekt Wattur u kojem se obavljaju usluge najma, bicikla, romobila  i vozila za djecu. Tom prilikom razbijena su stakla te je otuđen električni romobil Ninebot Segwey max30. Provalnik je na sebi imao maslinasto sivu jaknu i crvenu majicu s kapuljačom te crne Adidas hlače.

- Noćas između 1 i 3 sata provalnik je najprije razbio jedno staklo, a potom je napravio pauzu čekajući hoće li se uključiti kakav alarma, a potom je razbio i drugo. Ukraden je veliki električni romobil crne boje i to je jedini takav model u Kaštelima, koji je na tržište izašao ovo ljeto. Kako imamo nadzornu kameru, provalnik je snimljen i imamo opis – ispričala nam je Viktorija Ban, vlasnica objekta, opisujući provalnika te je zamolila sve one koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili na broj 0915060057.

Slučaj je prijavljen policiji, kako nam je kazala Ban, čekaju se forenzičari kako bi se obavio očevid.

-Što reći na ovo sve, mi smo se bojali da bi se ovako nešto moglo dogoditi, znamo kakva su Kaštela. Nadam se da će policija provalnika uhititi jer je pričinio ogromnu materijalnu štetu, a osim što je uništio objekt otuđio nam je i vrlo vrijedan električni romobil – kazala je Ban.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij