hren

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji se sumnjiči za više kaznenih djela krađe i za utaju. Naime, sumnjiči se da je utajio osobno vozilo koje je posudio od 46-godinšnjaka i koje mu nije vraćao te je od strane policijskih službenika Postaje prometne policije zaustavljen u prometu dana 30. listopada nakon čega je vozilo od njega oduzeto i vraćeno vlasniku. 

Nadalje se sumnjiči da je dana 24. listopada na benzinskoj postaji u Kaštel Sućurcu ulio gorivo u vrijednosti 200 kuna kada se udaljio bez da je platio račun. Također se sumnjiči da je 27. listopada u Trogiru, u ugostiteljskom objektu iz torbice 20-godišnjakinje otuđio novčanik u kojem se nalazilo 200 kuna i dokumenti a potom je korištenjem otuđene kartice platio račun u trgovini u vrijednosti 38 kuna.

Nadalje, sumnjiči se da je u Kaštel Sućurcu dana 29. listopada u ugostiteljskom objektu otuđio 24-godišnjakinji mobitel vrijednosti 8000 kuna, a u razdoblju od 21. do 23. listopada otuđio bicikl, kacigu i kufer za motor u vrijednosti 11.500 kuna.

Kaznena prijava protiv spomenutog 24-godišnjaka podnijeta je nadležnom Državnom odvjetništvu redovnim putem.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij