hren

Dan nakon što je u parku u Kaštel Gomilici nepoznata muška osoba usred bijela dana napala dvije djevojčice,  stigla je informacija da su policijski službenici, zbog sumnje na počinjenje tog kaznenog djela, uhitili muškarca iz Kaštela, starog 37-godina.

Nakon uhićenja, u srijedu poslijepodne, izvršena je i pretraga kuće u kojoj osumnjičenik živi, a u prikupljanju dokaza uzeti su i brisevi s odjeće i tijela napadnutih djevojčica. Kako je najavljeno krim obrada uslijedit će danas.

Osumnjičeniku se stavlja na teret kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta mlađeg od petnaest godina u svezi teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, budući da je osumnjičen da je u utorak u 10 sati ujutro presreo dvije djevojčice koje su se vraćale s treninga te jednu od njih  počeo dirat po tijelu i ljubiti. Kad su djevojčice počele glasno plakati i vikati, muškarac je pobjegao.

Kako se moglo saznati iz policijskih izvora, 37-godišnjem muškarcu ovo nije prvo ovakvo djelo, a bludne radnje bile su razlog kaznene prijave koja je protiv njega bila podnijeta i prije šest godina.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij