hren

KROZ KAŠTELA VOZIO 189 km/sat
U subotu, oko 12.15 sati  u Kaštel Štafiliću, maskirani počinitelj je ušao u prodavaonicu držeći u ruci nož, odgurnuo je djelatnicu, te je iz kase otuđio novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Nadzor prometa tijekom proteklog vikenda

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 398 prekršaja od čega izdvajamo 26  za alkohol, 68 za prekoračenje brzine, 64 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 31 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, tri za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 10 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo.
Evidentirano je 28 prometne nesreća. Tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede, a tri lakše tjelesne ozljede

Policijski službenici Postaje prometne policije Split jučer, 23. kolovoza oko 21.40 sati na cesti D 8, na području mjesta Kaštel Lukšić, zaustavili su muškarca koji je upravljao osobnim vozilom. Utvrđeno je kako je upravljao vozilom brzinom 189 km/sat čime je znatno prekoračio dozvoljenu brzinu na tom dijelu ceste gdje je određeno ograničenje od 70 km/h. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij