hren

ZARADIO KAZNENU PRIJAVU
U srijedu u ranim jutarnjim satima, brojni vozači na glavnoj prometnici Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Kambelovcu ostali su zatečeni vidjevši nasred ceste kako leži mladić s rusakom na leđima. Na svu sreću mladić nije ozlijeđen, a na cesti je ležao svojevoljno.

- Tu je jutros prolazio i samo je izletio pred auto, auto ga je zaobišao. Ostao je stajati 15-ak minuta i potom je legao na cestu. Ležao je jedno vrijeme i onda je otišao s jednom gospođom. Bila je tu i policija i hitna – rečeno nam je u obližnjem diskontu.

Kako doznajemo, riječ je 30-godišnjaku kojem mjesto prebivališta nije grad Kaštela, a po Kaštel Kambelovcu su ga viđali protekla dva mjeseca te je u obližnjoj trgovini od djelatnice tražio hranu.

- Kad sam došla bliže vidjela sam da je on, pitala sam ga hoće li se dignuti i ići sa mnom. Kako je rekao da hoće, povela sam ga u trgovinu i ponovo mu dala jesti. Mislim da je bio snervan. Bio je ovdje kod mene dva, tri puta. Ja bi mu dala nešto za pojesti i to je to – kazala nam je i dodala kako je samo sebi napravio štetu jer ga je policija kaznila.

- Jutros smo dobili dojavu da muškarac leži na cesti. Izlaskom na teren upozorili smo ga jer je na taj način ometao ostale sudionike u  prometu i zbog takvog njegovog ponašanja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama izdan mu je prekršajni nalog – kazala nam je iz splitske policije Željka Radošević.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij