hren
 

IZ POLICIJSKOG BILTENA
Policijski službenici PP Kaštela i PPrP Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Naime, u noći 2. ožujka oko 1,40 na prometnici na području Kaštel Novog policijski službenici su svjetlosnim i zvučnim znakovima pokušali zaustaviti osobno vozilo Fiat, a nakon što se vozilo nije zaustavilo već povećalo brzinu kretanja započeli su potjeru za njim.

Ubrzo, na području Kaštel Lukšića vozilo je zaustavljeno, a vozač je uhićen uz uporabu sredstava prisile, te je doveden u prostorije policije. Obavljenim provjerama utvrđeno je da se radi o  39-godišnjaku koji  ima izrečenu  mjeru zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije.  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl.32, čl.49 i čl. 289 Zakona o sigurnosti  prometa na cestama  doveden je na nadležni Općinski prekršajni sud. 

Otuđen alat

U Kaštel  Štafiliću  u vremenu od 28. veljača do 2. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u  kontejner u vlasništvu poduzeća. Tom prilikom je otuđio  alat, a počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 11 tisuća kuna. Policijski izvidi su u tijeku.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij