hren
 

IZ POLICIJSKOG BILTENA
Sinoć su zabilježena dva razbojništva u kiosku i to oko 21.15 sati u Kaštel Štafiliću, u ulici Cesta dr. F. Tuđmana te oko 23 sata u Splitu, u ulici Domovinskog rata. U oba slučaja počinitelj je bio maskiran i uz prijetnju nožem od djelatnica je otuđio novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Najava aktivnosti u prometu tijekom produženog vikenda

Obzirom na očekivani pojačani cestovni promet na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom nadolazećeg produženog vikenda, poduzimati će se pojačane mjere i aktivnosti kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa sa ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, kao i sprječavanja broja prometnih nesreća sa najtežim posljedicama. Posebno će se zahvaćati prekršaji prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnih pojaseva u vozilima i korištenja mobitela za vrijeme vožnje, ali i drugi prekršaji, koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom teških prometnih nesreća.

Apeliramo na sve sudionike u prometu na poštivanje propisa, posebno onih o ograničenju brzine i zabrani upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, kako bi odgovornim sudjelovanjem u prometu sačuvali vlastiti, ali i živote ostalih sudionika u prometu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij