hren

POMOGLI I VATROGASCI
Na raskrižju brze ceste kod Vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu, danas oko 16.40 sati dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, a jedna je osoba teže ozljeđena te prevezena u splitski KBC.

U sudaru dva vozila sudjelovali su Peugeot i Golf 7, pri čemu je Peugeot završio na boku. Vozačica je ostala zarobljena u automobilu, a u pomoć su priskočili vatrogasci DVD-a Mladost koji su stupili u komunikaciju s ozljeđenom te  izvršili bočno preklapanje, odnosno odstranili krov na vozilu.

Već desetak minuta nakon nesreće vozačicu su preuzeli djelatnici hitne pomoći i odveli u splitsku bolnicu, no nema još informacija o njenom stanju, kao ni o zdravstvenom stanju ostalih sudionika nesreče.

Na mjesto nesreće izašli su i policijski službenici koji vrše očevid o uzrocima nesreće. Promet navedenim raskrižjem nije bio u prekidu, no vozilo se u koloni, jednim kolničkim trakom.

Na ovom raskrižju, prije nešto više od mjesec dana također se dogodila teška prometna nesreća, u kojoj je život izgubila pješakinja.

Foto: Čitatelj

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij