hren

Splitska policija je kazneno prijavila muškarca zbog oštećenja tuđe stvari. On je kako je pokazala krim-istraga u četvrtak u Varošu namjerno zapalio dostavno teretno vozilo marke Volkswagen u vlasništvu 64-godišnjaka.

Vozilo je planulo u Čopovoj ulici, oko 14.30 sati. Muškarac je najprije čekićem razbio stakla, a zatim je zapalio unutrašnjost vozila pa je vatra zahvatila cijelu kabinu.

- Obavljenim očevidom utvrđeno je kako su osim štete na vozilu, nastala i manja oštećenja na izolaciji električnog kabela smještenog u blizini vozila i to na zapadnoj fasadi ugostiteljskog objekta. Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od sto tisuća kuna - poručili su iz splitske policije.

Nisu nam iz splitske policije tijekom petka dali ni godište počinitelja, a o motivu - zašto je zapalio vozilo, mogli smo samo nagađati.

Neslužbeno doznajemo pak da je oštećeni zapravo mesar s područja Kaštela, a počinitelj je osoba koja nije sa splitskog područja. Radi li se o bivšem radniku koji je radio kod tog mesara i koji su zapravo motivi ove njegove sulude akcije, možemo za sada samo nagađati.

Cijeli incident se dogodio u blizini jedne konobe na zaprepaštenje prolaznika i stanovnika tog dijela grada, a zapaljeno vozilo je vrlo brzo uklonjeno.

Foto M. Budimir
Izvor: Slobodnadalmacija.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij