hren

IZ POLICIJSKOG BILTENA
Sinoć oko 20.35 sati u prostor trafike u Kaštel Sućurcu ušao ne nepoznati muškarac i uz prijetnju pištolja uposlenici otuđio novac i cigarete nakon čega se udaljio. Policijski izvidi su u tijeku.

Rezultati provedenih  akcija u prometu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedene su pojačane aktivnosti u prometu kojom prilikom je utvrđen 461 prekršaj.
66 osoba zatečeno je u vožnji pod utjecajem alkohola, 100 u prekoračenju brzine, 68 osoba nije koristilo sigurnosni pojas za vrijeme vožnje, a 23 ih je koristilo mobitel za vrijeme upravljanja vozilom. Evidentirana su  i 22  prekršaja koje su  počinili ponavljači teških prekršaja u prometu tzv. „recidivisti“ od čega najviše u odnosu na  nedopuštenu koncentraciju alkohola.
U tom vremenu evidentirano je 11 prometnih nesreća od kojih 8 s materijalnom štetom. Dvije osobe su teže, a 4 osobe lakše ozlijeđene.

Isto tako, u petak 18. siječnja provedena je akcija Pješak kojom prilikom je evidentirano 17 prekršaja vozača u odnosu na pješake i  60 prekršaja koji su počinili pješaci, javlja PUSD.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij