hren

IZ POLICIJSKE UPRAVE
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom koji se sumnjiči za četiri kaznena djela krađe. Naime, sumnja se kako je u dva navrata u kolovozu ove godine u Kaštel Štafiliću i Kaštel Sućurcu na benzinskoj postaji ulio gorivo i udaljio se bez da je platio račun. Na isti je način otuđio gorivo u listopadu i studenom u Kaštel Sućurcu. Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos nešto manji od tri tisuće kuna.

Nadalje je utvrđeno da registarska tablica ne pripada vozilu Pegeot 407 koje je koristio u ovim krađama. Podnijeto je posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu za kaznena djela krađe i krivotvorenja isprave.

Najava akcije u prometu

Kao i prethodnih tako će se  i ovog  vikenda  na području  Policijske uprave splitsko-dalmatinske  provodit  pojačane aktivnosti u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Aktivnosti će se usmjeriti  na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prekršaja  kao što su prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa nepropisne uporabe mobitela, te drugih  teških prekršaja, činjenjem kojih se događaju najteže prometne  nesreće.

Apeliramo na sve vozače da posebno vode računa o najrizičnijim skupinama u cestovnom prometu – pješacima, vozačima mopeda i motocikala, kao i vozačima bicikli, te pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i  da odgovornim ponašanjem doprinosu povećanju razine sigurnosti u cestovnom prometu.

Prometna nesreća može se dogoditi svakom - stoga budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij