hren

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, oko 17 sati i 30 minuta liječnička pomoć pružena je muškarcu koji je najvjerojatnije ozlijeđen vatrenim oružjem, piše Dalmacija danas.

Događaj se zbio na području Kaštela, a policija još ne navodi o kojoj točno lokaciji je riječ. Muškarac je sam stigao u kaštelansku Hitnu pomoć, gdje je zatražio liječničku pomoć, a zatim je prebačen u splitski KBC gdje je u tijeku liječnička obrada. Policija obavlja očevid u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.

NOVIJE

Događaj se, kako doznajemo, zbio na području Kaštel Gomilice, i to oko 17 sati u neposrednoj blizini magistrale. Iako policija još ne navodi o kojoj točno lokaciji je riječ, doznajemo kako se ranjeni muškarac kretao od stare kaštelanske ceste u pravcu magistrale, blizu koje mu se približilo drugo auto iz kojega je pucano u ozlijeđenog koji je dobio prostrijelne rane na ruci i nozi, javlja Slobodna Dalmacija.
 
Muškarac je sam stigao u kaštelansku Hitnu pomoć, gdje je zatražio liječničku pomoć, a kolima hitne je zatim prebačen u splitski KBC gdje je u tijeku liječnička obrada. Tijekom dolaska na kaštelansku hitnu, kako neslužbeno doznajemo, bio je van životne opasnosti, a policija obavlja očevid u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.
Prema neslužbenim informacijama ozlijeđeni muškarac ima 39 godina, i otprije je poznat policiji, a prije desetak godina bio je vlasnik jednog kaštelanskog kafića gdje je zbog nereda policija često patrolirala.

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij