hren

PLJAČKALI UZ UPOTREBU SUZAVCA
Policijski službenici Policijske postaje Kaštela, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Solin i II. Policijske postaje Split su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela.

Utvrđena je sumnja da je 3. svibnja zajedno s još jednom osobom, maskiran ušao u trgovinu na području Solina, gdje su uz uporabu nadražujućeg spreja prema djelatnici trgovine, otuđili novac. Na isti način su počinili i razbojništvo u trgovini u Kaštel Sućurcu 16. kolovoza, kao i u trgovini na području Splita 18. kolovoza.

Također, utvrđena je i sumnja da su 13. i 14. kolovoza ušli u dvije trgovine na području Kaštel Gomilice, gdje su istrgnuli i otuđili uloške blagajničkih kasa s novcem. Ukupno su otuđili oko 50 tisuća kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga obavljena je pretraga stana kojeg koristi osumnjičeni 27-godišnjak, kojom prilikom je pronađen automatski pištolj sa spremnicima i 28 komada streljiva, koje je ilegalno posjedovao.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, teških krađa i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Doveden je pritvorskom nadzorniku. Za drugim počiniteljem se traga.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij