hren

IZVJEŠĆE POLICIJE O DOGAĐAJIMA TIJEKOM VIKENDA
Tijekom proteklog vikenda na području PU Splitsko-dalmatinske zabilježeno je više kriminalnih radnji, od teških krađa i krađa u pokušaju preko nedozvoljene trgovine, oštećenja tuđih stvari,  pa do nanošenja teških tjelesnih ozljeda , kao i nekoliko požara te više prometnih nesreća.

Na području koje pokriva PP Kaštela, u izvješću Policije izdvojeno je nanošenje tjelesne ozljede.

- U nedjelju oko 9 sati u Kaštel Novom je pružena liječnička pomoć 48-godišnjaku, koji je ozlijeđen oštrim predmetom u predjelu noge, te je zadobio frakturu nosa bez pomaka. Utvrđeno je da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama. Prema prvim informacijama, 48-godišnjaka je ozlijedila njemu poznata muška osoba, koju su policijski službenici pronašli i uhitili ubrzo nakon događaja te priveli u službene prostorije, gdje se obavlja kriminalističko istraživanje – stoji u izvješću.

Promet tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i prekoračenja brzine. Tom prilikom sankcionirano je ukupno 125 prekršaja, od kojih se 40 odnosilo na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, a 17 na prekoračenje brzine.

U istom periodu zabilježeno je 29 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, pet je teško, a 21 osoba je lakše ozlijeđena.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij