hren

POD KRINKOM NOĆI DEVASTIRALI VOZILO
U noći s utorka na srijedu nepoznati počinitelj ili više njih, razbili su stakla na kombi vozilu u vlasništvu obrta za prijevoz i usluge „Transporti Kegalj“ u Kaštel Starom.

Uništena stakla, vlasnik Mario Kegalj, uočio je u srijedu ujutro, kada je trebao krenuti na posao navedenim kombijem te je odmah obavijestio policijske službenike, koji su izašli na teren i obavili očevid te poduzeli mjere u otkrivanju počinitelja.
Materijalna šteta na vozilu iznosi nekoliko tisuća kuna, ali i višednevnu nemogućnost rada.

Mario Kegalj, koji se godinama bavi prijevozom putnika u transferu, a odnedavno i taksi uslugama sukladno dozvoli koju mu je izdao Grad Kaštela, ovom prigodom nije želio iznositi svoje sumnje o mogućim počiniteljima, no pojedine njegove kolege ustvrdili su kako su očito u pitanju svojevrsni „sukobi i odnosi“ između taksista koji rade s dozvolama i onih koji se taksi prijevozom bave na crno.

- Ovo nije prvi slučaj da se legalnim taksistima i prijevoznicima na području Kaštela uništavaju vozila. U posljednje vrijeme već je bilo sličnih situacija, no ljudi šute, poprave uništeno i idu dalje. Unatoč liberalizaciji, taksista na crno je sve više i mislimo da su institucije po tom pitanju zakazale – ustvrdili su nam taksisti, koji, za sada, nisu željeli objavu svojih imena u medijima, očito u određenom strahu za svoju imovinu.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij