hren

NEMA OZLJEĐENIH
Nešto prije 15 sati na području Kaštel Gomilice poviše magistrale građane je uznemirila pucnjava iz vatrenog oružja, a nekoliko minuta nakon, na teren je izašla policija koja je blokirala taj dio grada.
Kako doznajemo, u pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a dvadesetak minuta nakon na teren su sa nekoliko vozila stigli i specijalci koji su pregovarali s osobom koja je pucala.

Oko 17 sati, nakon tri sata krize, policija je uz uporabu sredstava prisile ušla u kuću  iz koje se čula pucnjava te je svladala muškarca koji je bio u jednom od stanova.

Kako se doznaje u splitskoj Policijskoj upravi, policija je u kuću ušla u 16,55 sati, uz uporabu sredstava prisile savladali muškarca, izveli ga iz te odveli u službene policijske prostorije.
S njim će biti obavljen razgovor radi kriminalističke istrage, a ako bude potrebno bit će upućen na liječnički pregled.

Na mjestu krize, u kući u Kaštel Sućurcu, bit će obavljen očevid.

Radi se, kako doznajemo, o I. D, Kaštelaninu koji se bavi popravkom automobila, a što ga je potaklo na ovaj čin, za sada se nagađa.
Susjedi pričaju kako ima obiteljskih problema, a nedavno mu je preminuo otac. Ima četvero male djece i suprugu, a prema informacijama s kojima raspolažemo, žena i djeca nedavno su odselili od njega.
Policijski očevid još traje, a prije oko pola sata na teren su stigli vatrogasci i hitna pomoć.
Što je čovjeka natjeralo na ovaj incident još se ne zna, vjerojatno se prema pričama susjeda radi o obiteljskim problemima.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij