hren

ZA PUCNJAVU PREKRŠAJNA PRIJAVA
Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 51 i 22 godine.  Sumnjiče se da su počinili kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 43-godišnjaka.

Utvrđeno je da su 10. travnja u poslijepodnevnim satima  u Kaštel Gomilici   više puta udarili  u glavu  predmetima koje su imali u ruci  43-godišnjaka koji je  tom prilikom teško tjelesno ozlijeđen, te je  hospitaliziran  u splitskoj bolnici. Osumnjičeni 51-godišnjak i 22-godišnjak dovedeni su policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Pucao iz vatrenog oružja pa prekršajno prijavljen

Policijski  službenici Policijske postaje Kaštela  dovršili su kriminalističko istraživanje nad  24-godišnjakom.  Sumnjiči se da je 10. travnja  na području Kaštel Lukšića  pucao iz vatrenog oružja. Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega će se podnijet optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij