hren

VATRENA NOĆ
Kaštelanski vatrogaci iz DVD-a Kaštela, u noći sa subote na nedjelju, osim redovnog djelovanja tijekom dežurstva imali su i hitnu intervenciju zbog požara na osobnom automobilu u Kaštel Novom.

Negdje oko ponoći, dežurni vatrogasci dobili su dojavu o vatri koja je zahvatila osobni automobil na privatnom parkingu uz magistralu, na granici Kaštel Novog i Kaštel Starog, no iako su hitno izašli na teren i ugasili vatru, osobni automobil Seat Leon skoro je u potpunosti  izgorio.

Vatra je zahvatila i drugi automobil, Renault Clio, koji se nalazio u neposrednoj blizini, no koji je vlasnik ipak uspio odmaknuti od buktinje pa je vatra zahvatila tek manje dijelove tog automobila.

Iako je Seat bio parkiran neposredno uz stambeni objekt, sreća u nesreći je bila što vatra nije zahvatila fasadu kuće ili obližnje prozore.

U nedjelju ujutro na teren je izašla ekipa za očevid, kako bi se utvrdili uzroci požara, a je li požar uzrokovan nekim tehničkom problemom ili je u pitanju neki drugi razlog, utvrdit će se nakon očevida.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij