hren
 

DOGODILO SE ČUDO
Ivan Raos, jedini preživjeli pilot iz zrakoplova koji se krajem lipnja srušio u Resniku, danas odlazi na rehabilitacijsko liječenje u velolučki Kalos, gdje će, prema riječima njegova oca Matka Raosa, ostati 20 dana.

Ivan Raos se već nekoliko dana nalazi na odjelu Trauma dva KBC-a Split, gdje je smješten nakon boravka u Jedinici intenzivnog liječenja i nakon boravka u kirurškom šoku.

Kako smo doznali u kratkom razgovoru s Matkom Raosom, ispred bolničke sobe u kojoj se u KBC-u Split nalazio njegov sin, koji je zajedno s cijelom svojom obitelji svaki dan, od trenutka nesreće bio uz bolesnički krevet svoga sina, Ivanovo stanje je iz dana u dan sve bolje, pomiče udovima i kontaktibilan je.

- Upravo, kako ste već pisali, dogodilo se čudo. Nitko od liječnika ni na Jedinici intenzivnog liječenja (JIL-u), ni na traumatologiji i neurokirurgiji nije mogao zamisliti da će se Ivan ovako oporaviti. Liječnici i medicinske sestre u KBC-u Split odradili su vrhunski posao i hvala im na tome. Sada još da rehabilitacija u Kalosu prođe dobro i svi ćemo biti sretni - rekao nam je Matko Raos.

U razgovoru doznajemo da se Ivan još uvijek ne može sjetiti svega što im se dogodilo u zrakoplovu i razloga zbog čega je zrakoplov pao. Jedino, prema riječima Matka Raosa, pamti polijetanja zrakoplova i uzvik neugodnog iznenađenja, kada je jedan od njegovih kolega pilota u zrakoplovu postao svjestan da se nešto neobično događa sa zrakoplovom.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_7210)

  sritno Ivane!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7149)

  Bravo! Fala Bogu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2679)

  Ivane leti nam ponovo :)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_169)

  Ivane, zelimo ti brz oporavak!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2108)

  Bogu hvala!

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij