hren

OZLIJEĐEN 55-GODIŠNJAK
Jučer tijekom jutra na području Kaštel Starog,  na predjelu Put Malačke, na putu za brdo Kozjak, na mjestu gdje se ilegalno odlaže otpad, tjelesno je ozlijeđen 55-godišnjak kada je došlo do aktivacije eksplozivnog sredstva koje je držao u ruci, a koje je prethodno pronašao. Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu  i hospitaliziran je u bolnici Split.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, te je pregledom mjesta događaja pronađeno još nekoliko  odbačenih upaljača od nepoznatog eksplozivnog sredstva. Daljnji policijski izvidi su u tijeku.

Ovom prilikom iz Policijske uprave pozivaju i apeliraju na sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva,  da  ista ne odbacuju na javnim površinama, te da bez straha od sankcija prijave policiji, s napomenom da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj telefona 192 nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij