hren
 
Audi je izletio s kolnika i prevrnuo se, pri čemu je vozač teško ozlijeđen/Ante SABLJIĆU teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u subotu oko jedan sat iza ponoći u Kaštel Lukšiću, teške tjelesne ozljede zadobio je Branko K. (50) iz Solina, dok je lakše ozlijeđen Nikola L. (24), također iz Solina.

Do nesreće je došlo na državnoj cesti D8 u Kaštel Lukšiću u trenutku kad je Nikola L., vozeći mercedes splitskih registarskih oznaka (ST 835-LU) iz smjera Trogira prema Solinu, zbog neprilagođene brzine udario u vozilo ispred sebe. Prednji dio mercedesa udario je u stražnji kraj audija šibenskih registarskih oznaka (ŠI 394-AS), kojim je upravljao Branko K.. Audi je prvo odbačen je s kolnika, a potom je došlo i do prevrtanja.Audi je izletio s kolnika i prevrnuo se, pri čemu je vozač teško ozlijeđen/Ante SABLJIĆ
U teškom stanju vozač audija prevezen je kolima hitne pomoći u KB Split gdje su mu konstatirani prijelom lubanje i nagnječenje mozga, a od udarca u prsni koš došlo je i do nagnječenja pluća. Branko K. je smješten na neurokirurškoj intenzivnoj njezi i stanje mu je trenutačno stabilno.
Vozač mercedesa Nikola L., koji je po rezultatu alkotesta vozio pod utjecajem alkohola, prošao je s lakšim ozljedama. Prema informacijama iz policije ni u jednom vozilu nije bilo putnika.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    :zzz :upset :eek :roll

    oko 15 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij