boatshow mala

Na rivi u Splitu od 26. do 30. travnja održat će se 22. međunarodni sajam nautike “Croatia boat show”, najveći i najznačajniji sajam u regiji. Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brand nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe.

Croatia Boat Show vratio se na svjetsku nautičku kartu u velikom stilu. U Splitu će se predstaviti stotinjak plovila, a pored katamarana i jedrilica, značajan segment sajma ponovno čine velike motorne jahte. 

- Posebno nas veseli što ćemo na 22. Croatia Boat Show predstaviti i novosti iz hortikulture u režiji tvrtke Botanica Pologrina. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje mora i botanike da nas posjete na sajmu – poručuju organizatori.

Svečano otvorenje sajma predviđeno je za utorak, 26. travnja u 12 sati uz prisustvo mnogih osoba iz javnog života i glazbenu izvedbu muške klape KUD-a Filip Dević.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19h, odnosno zadnji dan do 18 sati. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 40 kuna, a u petak i subotu cijena će biti 50 kn.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno