policija lisice

UBOJICA iz Ploča, koji je ubio brata i 16-godišnjaka na putu do škole, doveden je pred istražnog suca u Dubrovniku.

Podsjetimo, u Pločama se jučer dogodilo dvostruko ubojstvo, a policija je u Opuzenu ubrzo uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je ubio vlastitog brata i 16-godišnjaka. Ubojstvima su prethodili trajno poremećeni odnosi u obitelji, piše Dubrovački vjesnik. Ubojica je automatskom puškom ubio vlastitog brata i susjedova sina tinejdžera kojeg je dočekao na putu do škole. 

Istražni sudac trebao bi mu izreći jednomjesečni istražni pritvor.

Zoran Tikvica, voditelj Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije da je policija zaprimila više dojava građana o pucnjavama oko 7:50 i 8:05 na dvije lokacije u Pločama te da je pronašla tijelo 16-godišnjaka, a kasnije i 52-godišnjaka na njegovom radnom mjestu, odnosno sabiralištu sekundarnog otpada. Obojica su ubijena s više hitaca iz poluautomatskog oružja.  

Policija je postupajući po opisu osobe i njegova vozila bijelog Yuga 45, koji je dao očevidac drugog ubojstva, već oko 8:30 našla osobu koju je sumnjičila kao počinitelja, na cesti D8 kod benzinske pumpe u Opuzenu. Počinitelj je bio naoružan i imao je oružje u rukama pa su policajci ispalili nekoliko pucnjeva upozorenja u zrak te počinitelja priveli pod prisilom i doveli u Policijsku postaju Ploče, a jutros i na sud u Dubrovniku.

Foto : ilustracija
Izvor : Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno