gast

GAST 2022 svečano će otvoriti MarTina Ciglević, izaslanica predsjednika RH Zorana Milanovića

Svečanost otvorenja jubilarnog 26. međunarodnog sajma GAST 2022, održat će se 16. ožujka 2022. godine s početkom u 10 sati u splitskoj Spaladium areni. Sajam će u svojstvu izaslanice predsjednika RH Zorana Milanovića svečano otvoriti Martina Ciglević, pomoćnica savjetnika predsjednika RH za ekonomiju.

26. međunarodni sajam GAST 2022, nakon dvogodišnje pauze, ponovno otvara svoja vrata za sve izlagače i posjetitelje 16. do 19. ožujka 2022. godine u splitskoj Spaladium areni. Glavna tema ovogodišnjeg sajma GAST upravo je priprema za izazovnu turističku sezonu, s mnoštvom novih proizvoda, unaprijeđenih usluga, sajamskih popusta, ali i rješenja za manjak radne snage u turizmu koji se ove sezone očekuje.

Sajam GAST potvrdio je status vodećeg regionalnog sajma koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma. Kvalitetom svojih izložaka i visokom razinom stručnog programa konferencija i prezentacija, u poslovnim krugovima zauzeo je nezaobilazno mjesto pripreme još jedne turističke sezone i centralno mjesto okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske i Dalmacije.

Partneri sajma GAST 2022 su tvrtke Tommy, Bobis i Petason dok su generalni sponzori Premis i Creative Design. Sajam se održava pod pokroviteljstvom predsjednika RH, ministarstava poljoprivrede, gospodarstva i održivog razvoja, regionalnog razvoja i fondova EU te turizma i sporta, kao i Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i turističkih zajednica SDŽ i grada Splita.

Prateći globalne gastronomske trendove, 26. međunarodni sajam GAST obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 26. Međunarodni sajam prehrane, 26. Međunarodni sajam pića, 26. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 26. Međunarodni sajam vina – Dionizijana, 18. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura, 16. Međunarodni sajam kave te 6. Međunarodni sajam sladoleda, pekarskih proizvoda i slastica.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno