policija promet

Zatvor u trajanju do 120 dana i novčana kazna od 82.300 kuna prijeti 42-godišnjem vozaču kojega je policija u subotu u Varaždinu ponovno 'ulovila' u brojnom kršenju prometnih propisa.

Varaždinska policija u ponedjeljak je priopćila da je tog višestrukog recidivista zaustavila u Međimurskoj ulici i provjerom utvrdila da vozi prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Zbog toga mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine, zbog prethodno akumuliranih negativnih prekršajnih bodova.

Utvrđeno je i da je vozio neregistrirani i neosigurani automobil te da za vrijeme vožnje noću nije imao upaljena svjetla.

Uhićen je i doveden u policijsku postaju te uz optužni prijedlog priveden prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu, koja mu je odredila zadržavanje u trajanju do sedam dana.

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje ukupne novčane kazne u iznosu do 82 300 kuna i kazne zatvora u trajanju do 120 dana, kažu u varaždinskoj policiji.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada