adisiti

Jubilarna, 20. humanitarna akcija "A di si ti?" počela je jutros na splitskoj rivi, a prihod od prodaje namijenjen je za potrebe  korisnika Centra za beskućnike, te za uređenje i održavanje prostora tog centra. 

Splićani i njihovi gosti na 74 štanda mogu razgledati i kupiti rabljene predmete, rukotvorine, umjetnine, umjetničke fotografije i ukrase.

Na rivi također mogu izmjeriti tlak ili šećer, a uz to su im ponuđene frizerske, kozmetičarske, maserske i ugostiteljske usluge. Mogu i kupiti cvijeće, pojesti kolač, popiti kavu i kupiti neki od proizvoda Split Style By MoSt.

U akciji sudjeluju i nogometaši i košarkaši iz HNK "Hajduka" i KK "Split", u ulozi volontera-prodavača su Ambasadori solidarnosti i volonterstva te osobe iz javnog života Splita i okolice.

Posjetitelji još mogu "napraviti đir" gajetom Viktorija, te sudjelovati u sportskoj i dječjoj animaciji.

Akciju priprema i organizira više od 90 različitih institucija, klubova, stranaka, udruga, tvrtki, škola, organizacija, udruženja i inicijativa.

Kao i proteklih godina, sav prihod namijenjen je isključivo za potrebe korisnika Centra za beskućnike, te uređenje i održavanje prostora. Ove godine im je, zbog velikog broja starijih i teže bolesnih korisnica i korisnika, želja opremiti bolesničku sobu u sklopu Centra.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada