smotra sveucilistezg

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se u virtualnom okruženju od 25. do 27. studenoga na podstranici Smotr@Smotra Sveučilišta u Zagrebu, a na početku  studentima će se online obratiti ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i rektor Zagrebačkoga sveučilišta Damir Boras, izvijestilo je Zagrebačko sveučilište.

Smotra se, navodi Sveučilište, tradicionalno održava svake godine u mjesecu studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili informacije o uvjetima upisa i studiranja, a ove će se godine održati u digitalnom obliku.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se na podstranici „Smotr@”, koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije http://smotra.unizg.hr/, a možese pratiti i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Linkedln i YouTube).

 Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet. 

Na virtualnoj Smotri ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Program Smotre izvodit će se u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

 U dane održavanja virtualne Smotre, predstavljanja fakulteta i akademija emitirat će se online uz potporu Televizije Student. Svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici „Smotr@”. 
 
 Program virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu može se pratiti na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici „Smotr@“, te na društvenim mrežama: 
FB UniZg https://www.facebook.com/UniZg,  
FB Smotra https://www.facebook.com/smotrasveucilistauzagrebu,
Twitter  https://twitter.com/SveucilisteZG,
 Instagram UniZg  https://www.instagram.com/sveucilisteuzagrebu/  
Instagram Smotra https://www.instagram.com/smotrasveucilistauzagrebu/  
LinkedIn https://www.linkedin.com/school/university-of-zagreb  
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCGUeIn0apOuxottQQApBcPw  
TikTok //www.tiktok.com/@smotra_unizg">https://www.tiktok.com/@smotra_unizg


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij