sajam saso

Danas je u Splitu otvoren 24. Međunarodni sajam Saso koji okuplja više od 500 brendova, izlagača i suizlagača iz Hrvatske i inozemstva. Otvorio ga je izaslanik predsjednika Zorana MilanovićaPaško Burnać.

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban je rekao da županija od prvog dana podržava sajam.

“Sajam se već po 24. put održava, izrastao je u vrlo respektabilan sajam jer koliko god je digitalizacija ok, bez osobnog kontakta teško da će čovjek postići rezultat koji unutar svoje tvrtke želi imati. Zato su sajmovi jako bitni”, kazao je župan.

“Zadovoljstvo nam je što smo tu, pogotovo što gledamo kako se epidemiološki situacija pogoršava, ali vidimo optimizam. To nam treba, da nas podsjeti da je svijet možda stao na neko vrijeme, ali će nastaviti i biti još bolji”,  kazao je među ostalim splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

“24. Sajam Saso otvara svoja vrata od 10. do 13. i ovo je prvi sajam graditeljstva nakon godinu i pol dana stanke koja je bila uzrokovana pandemijom. Svakako je izazovna godina za sve organizatore sajmova međutim veseli nas veliki broj izlagača koji su odabrali Sajam Saso kako mjesto prezentacije za graditeljstvo. Sajam se održava pod sloganom Sve za izgradnju i obnovu objekata tako da iza jako dobre turističke sezone Sajam Saso je, za sve one koji žele obnoviti i graditi, pravo mjesto za doći, informirati se, vidjeti novitete i ugovoriti poslove”, kazala je direktorica Sanja Vuković Vejić.

Na Saso se može ući uz covid potvrdu ili testiranje na ulazu. Cijena ulaznice je 30 kuna, dok se za test treba izdvojiti još 50 kuna.

Izvor : Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij