gew

Globalni tjedan poduzetništva, šestu godinu za redom, održat će se u Splitu od 8. do 14. studenoga u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora splitskog Ekonomskog fakulteta i Poduzetničkog centra.

Kako je najavljeno u utorak sa splitskog Sveučilišta, Globalni tjedan poduzetništva (Global Entrepreneurship Week GEW) je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi promociji poduzetništva i inovativnosti te kreatora posla koji pokreću startupove, provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.

Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude posvuda kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori, navodi se u priopćenju.

Na globalnoj razini, različitim aktivnostima, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, GEW potiče sudionike da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori te ih povezuje s potencijalnim suradnicima, mentorima i potencijalnim investitorima, upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.

Tijekom manifestacije bit će organizirano više edukacija, a poseban naglasak je na procesima zapošljavanja mladih te predstavljanju programa Studentskog poduzetničkog inkubatora svim zainteresiranim proaktivnim mladim osobama i programa Europskih snaga solidarnosti na primjeru projekta Studentski digitalni hub kojeg kroz cijelu 2021. godinu provode te dvije ustanove, navode sa splitskog Sveučilišta.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij